. .. .
NovellPunkten, Porrnoveller, Sexnoveller, Sexfantasier, Porrberättelser, Sexhistorier  |  En del av PratPunkten

FAQ - Vanliga frågor och svar

För att utnyttja vår tjänst måste du ha fyllt 18 år samt vara innehavare av det telefonabonnemang du ringer ifrån.

Trosbutiken | Köp använda trosor, underkläder, skor, strumpor eller annat spännande i vår Trosbutik. TelefonSexBloggen | Porrblogg där du får information om när din favorit lagt in varor i Trosbutiken eller läst in en erotisk novell ChatPunkten| Sveriges mysigaste telefonchat. Televärdinnorna finns här som bollplank samtalspartner, rådgivare eller jourhavande kompis. TelesexPunkten | Sköna, mysiga & villiga telesexvärdinnor i blandade åldrar & med olika spännande intressen tillgängliga för het telefonsex

Hur gör jag för att ringa?

Det är enkelt, du ringer in till vårt telefonnummer 0939-2000 333 (19:-/min när du kopplas in på linjen, ingen minidebitering, debiteras direkt på din telefonräkning) och lyssnar till vilka noveller som finns tillgängliga.

Hur gör jag när jag hittat en berättelse jag vill lyssna på?

När du hör den novell du vill lyssna på så knappar du in den novellens nummer på din telefon - och inspelningen startar.

Vilka är det som skapar och läser in novellerna på NovellPunkten?

Novellpunkten är en komplettering av linjen TelesexPunkten.
Det är de sköna värdinnorna på Telesexpunkten som själva skrivit ned sina berättelser och fantasier och spelat in dem för att du ska kunna lyssna på dem när du vill.

Kostar det något att ringa?

Ja, 19:-/min när du kopplas in på linjen vilket debiteras direkt på din telefonräkning. Ingen minidebitering.

Jag har blivit debiterad för samtal, men har inte ringt till er.

Debitering sker automatiskt då ett samtal registreras från ditt telefonabonnemang. Kontakta din operatör för att få ytterligare en samtalspecifikation som bekräftar samtalet.

Om någon har ringt till oss med din telefon så är du ändå tvungen att betala.

Du är själv ansvarig över hur ditt abonnemang används och det är din skyldighet att ha koll på vem som använder telefonen och till vad. Du som ägare av ett abonnemang förväntas ha full uppsikt över de samtal som sker och är alltid betalningsskyldig för de samtal som rings ifrån din telefon. Vi rekommenderar dig att polisanmäla den som ringt olovligt via din telefon och kräva att denne betalar tillbaka dina pengar.

Har ditt minderåriga barn ringt in till oss och aktivt valt att tala med någon av våra värdinnor, vilket resulterat i att ni blivit debiterade samtal till vår linje?

Kontakta Telias Kundtjänst (90 200) snarast för att få ert nummer spärrad från att ringa så kallade 0900 nummer!
Det framgår tydligt både på hemsidan (NovellPunkten.se)och när man ringer in till oss att man måste vara över 18 år och innehavare av det abonnemang man ringer ifrån.

© Pratpunkten 2010-2012 All rights reserved
För att få använda dig av våra tjänster måste du ha fyllt 18 år samt vara innehavare av det abonnemang du ringer ifrån.
När du ringer PratPunktens tjänster medger du att fullgörandet av denna tjänst påbörjas under ångerfristen, och din ångerrätt är därmed förverkad.